Cele mai recente licitatii din industria comunicarii: Brancusi pe cutii de chibrituri, publicitate la metroul bucurestean si in statiile din Iasi

  • Targu-Jiu. Materiale promotionale si suveniruri cu imaginea lui Constantin Brancusi si a operelor sale, in valoare de 30 de mii de lei, vor fi cumparate de Primarie in cadrul unei licitatii care se va desfasura pe 30 iunie. Unde vor ajunge imagini cu Coloana Infinitului si Poarta Sarutului: pe brichete, brelocuri, tricouri, odorizante, puzzle-uri, cani, insigne, cutii de chibrituri si suporturi de pahare.
  • Fundatia Dezvoltarea Popoarelor cumpara publicitate radio si pe monitoarele de la metroul bucurestean in valoare totala de 70,8 mii lei, pentru proiectul „Ia startul din Pole Position! Califică-te în domeniul auto!”, cofinanţat din fonduri structurale. Ofertele se deschid pe 7 iunie.
  • Institutul National de Cercetare-Dezvoltare pentru Ecologie Industriala Ecoind Bucuresti scoate la licitatie o campanie de informare si publicitate pentru programulDezvoltarea infrastructurii de cercetare a INCD ECOIND pentru extinderea si diversificarea cercetarilor in domeniul ecologiei industriale”, confinantat de Guvern si UE. Campanie include productie si difuzare TV si radio, anunturi in presa si brosuri si costa 139,1 mii lei. Data licitatiei: 14 iunie.

  • Bistrita. Primaria lanseaza o licitatie pentru atribuirea campaniei publicitare si de informare pentru proiectul „Consolidarea si modernizarea corpului a (cladirea veche) Colegiul National Andrei Muresanu. Valoarea estimata fara TVA: 39,638 RON. Campania va contine, printre altele, pliante, afise, spot radio si TV, conferinte de presa. Data licitatiei: 17 iunie.
  • Iasi. Primaria va instala city-light-uri (casete publicitare luminoase) in 50 de statii de autobuz, valoarea contractului scos la licitatie fiind 205 mii RON plus TVA. Data licitatiei: 12 iulie.
Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s