Publicitate de mediu de 500.000 de euro, promovarea mersului cu bicicleta-150 de mii de euro

Cele mai recente licitatii in desfasurare, din domeniul comunicarii:

  • TV, audio, print, promotionale. Consiliul Judetean Vaslui liciteaza publicitate de 2,14 milioane lei, de promovare a proiectului cofinantat cu fonduri de mediu UE “Sistem integrat de management al deseurilor solide in judetul Vaslui”. Servicii licitate:  publicarea de articole, difuzarea de spoturi audio, difuzarea de spoturi video, tiparirea de pliante, tiparirea de brosuri etc. Data: 26 iulie.
  • TV, audio, web. Campanie pentru promovarea utilizarii bicicletei, in valoare totala de 618 mii de lei, din fonduri europene si locale, scoasa la licitatie de Primaria Iasi. Sunt mentionate spoturi video si radio (productie si difuzare), publicitate in presa scrisa,pagina web, flyere, tricouri etc. Data licitatiei e 15 iulie.
  • Articole si comunicate. Agentia de Protectie a Mediului Salaj vrea sa publice 30 de articole si trei comunicate de presa intr-un ziar cu acoperire in judet. Proiectul promovat se numeste Gestionarea Durabilă a Patrimoniului Natural din Aria Naturală Protejată Racâş-Hida – Sit de interes Comunitar” si e co-finantat din fonduri europene. Valoarea estimata a contractului este 22.500 RON, iar data-limita de depunere a ofertelor-16 iunie.

  • Website& blog. Licitatie de 32 de mii de lei organizata de Institutul Naţional de Hidrologie si Gospodarire a Apelor (INHGA), pentru creatia siglei, materialelor promotionale, unor template-uri, website si blog, de promovare a unui proiect de management al resurselor de apa in bazinul Mures. Data licitatiei: 21 iunie.
Anunțuri

Un gând despre “Publicitate de mediu de 500.000 de euro, promovarea mersului cu bicicleta-150 de mii de euro

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s