Revista presei internationale:”Frunza”, in The Economist. Gratis

“Carpathian copying”. Lansarea unei campanii de promovare cu un scandal de plagiat nu e cea ma buna cale de a atrage clienti. Insa, poate ca in Romania ar functiona. Chiar in ziua lansarii campaniei “Explore the Carpathian garden” la Shanghai World Expo, un blogger a dezvaluit ca logo-ul-o frunza verde-seamana cu al unei companii britanice de transport “eco”, scrie The Economist.

  • Romania se afla printre cele trei tari care ofera pasapoarte etnicilor care detin alta cetatenie, fenomen care “extinde” practic granitele Uniunii Europene, beneficiarii potentiali fiind aproximativ 5 milioane de cetateni ai unor tari nemembre, scrie Business Week. Celelalte doua tari sunt Bulgaria si Ungaria, iar beneficiarii-cetateni ai R.Moldova, Macedoniei, Serbie, Ucrainei si Turciei.
  • “Misterul vizitei neprogramate a presedintelui Romaniei la spital a fost dezlegat”, scrie Associated Press. Dupa ce echipele TV au impanzit zona spitalului, speculatiile au fost la ordinea zilei, iar evenimentul s-a transformat in stirea zilei, Basescu s-a adresat natiunii, spunand ca s-a “accidentat” cu un betisor de ureche.

(Revista presei de KMP Translations)

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s