Pana la urma filmul bate viata chiar si pe un site de stiri

Desi se parea ca viata bate filmul, cei de la realitatea.net au ajuns sa creada altceva, asa ca au inceput sa “urce” pe site filme artistice. Primul e un film din 1994, cu Brandon Lee-“The Crow”; teaser-ul ne lamureste: pelicula a devenit celebra pentru ca actorul a murit in timpul filmarilor. Totusi, de ce un site de stiri ajunge sa apeleze la fictiune?

Intr-un mediu concurential, daca oferi ceva in plus clientului ai mai multe sanse de castig. In cazul asta, ceva in plus internautului, de aici o posibila crestere a traficului, prin urmare si a incasarilor din publicitate. Cum o faci, insa? Faptul ca sunt filme vechi si, probabil, de care n-au auzit prea multi e un punct in minus. Sa zicem ca e doar un test si ca nu vor sa-si dea cartile pe fata, avand de fapt pregatite filme mult mai bune.

Apoi, cand apelezi la fictiune desi esti site de stiri, s-ar putea sa apara intrebarea: merge chiar asa de prost cu traficul, nu va mai descurcati cu obiectul principal de activitate? De aici, un minus la imagine. Una e sa atasezi ziarului carti sau revistei de femei pliculete de sampon si alta e sa intri cu fictiune intr-un loc unde te astepti la realitate. O serie de documentare parea potrivita unui site de stiri- Adevarul& Historia au postat recent una despre cel de-al doilea razboi mondial.

In final, cand pui pe site pelicule de duzina, ai concurenti redutabili in retelele paralele de descarcat filme, unde se gasesc nu filme din ’94, ci din 2010. Sunt tot gratis, dar sunt mai bune.

Anunțuri

2 gânduri despre “Pana la urma filmul bate viata chiar si pe un site de stiri

  1. realitatea.net nu e singurul site care decurge la astfel de lucruri..daca ne-am uita atent la site-ul sport.ro am vedea ca majoritatea stirilor sunt despre steaua, gigi becali si tiki taka sau ce zice ala..acest lucru doar pentru trafic.

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s