Click-urile dintre banii lui Gigi si revolutia anti-Muammar

Gigi Becali a declarat ca are de recuperat circa 100 de milioane de dolari de la Libia lui Ghaddafi, printr-o “societate”, care are de luat bani si din Ucraina. Doua personaje de poza, multe milioane, o revolutie (in Libia) si o sperata salvare din criza pentru un parior al imobiliarelor. O stire care a urcat rapid pe toate site-urile de informatii, inclusiv economice. De unde si pana unde a facut Becali afaceri cu Ghaddafi si cum de are latifundiarul de recuperat atatia bani despre care n-a pomenit pana acum? Raspunsul e la doua –trei click-uri.

Click 1: Un cititor a povestit pe unul dintre site-urile mari de stiri ca e vorba despre ARCOM, o firma de constructii renumita pe vremea lui Ceausescu.

Click 2: Google search : “Arcom  Libia”. Unul dintre rezultate – un articol din Ziarul Financiar, cu urmatorul citat:

Compania Arcom „Antrepriza Romana de Constructii-Montaj Bucuresti” a fost infiintata in 1969. La nivel international, compania a realizat lucrari in state precum Germania, Austria, Mongolia, Sudan, Algeria, Libia, Irak, Ucraina, Rusia, Turkmenistan sau Armenia.

Click 3: “Becali Arcom”. Un articol din Gandul relateaza cum a preluat Becali controlul ARCOM, una dintre intreprinderile de forta din Epoca de Aur, aici.

Asa ca sectiunile de comentarii pot fi mine de aur pentru o documentare buna a unei stiri. Un articol completat cu ponturi sau informatii poate fi actualizat rapid, dupa verificarea lor. In Romania, unii fac asta, altii nu. La stirea Becali-Ghaddafi n-am gasit inca o actualizare.

Anunțuri

Un gând despre “Click-urile dintre banii lui Gigi si revolutia anti-Muammar

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s