Revista media: Publicitatea si pretul benzinei

 “CEA MAI IEFTINA BENZINA DIN UE” . “Romania are printre cele mai mici preturi din UE la carburanti”, anunta un infografic mov pe cateva site-uri de stiri-Hotnews, Romania libera etc; e publicitate cu link catre site-ul Comisiei Europene.  Nicio companie nu semneaza graficul, care, probabil, ar trebui sa faca uitat clasamentul “suferintei la pompa” sau locul codas al Romaniei la venituri in UE. Sau pur si simplu erau niste bani de cheltuit.

TRASEUL UNEI STIRI. O stire din Ungaria, scrisa de o agentie de stiri chineza, preluata de una din Rusia, apoi ajunsa pe site-ul unei agentii de stiri din Romania, de unde aterizeaza pe site-ul Realitatea TV. Complicat pentru o stire din vecini! Detalii, aici.

NASUL DE PE FALEZA. Un nou sezon al seriei HBO “Imperiul din Atlantic City” (Boardwalk Empire), scrie Romania libera. Steve Buscemi joaca rolul unui nas de la malul Atlanticului, poveste din America anilor 20 care aduce in multe momente cu cea a unui baron local de la noi, din anii 90 sau chiar de acum.

Anunțuri

Un gând despre “Revista media: Publicitatea si pretul benzinei

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s